top of page
banneR

Aktuality

Vaše práva a podpora na Slovensku - POISTENIE A PRÍSPEVKY




📣Pozývame Vás na prednášku s názvom „Vaše práva a podpora na Slovensku: Poistenie a príspevky“, ktorá sa bude konať 12. septembra 2024 v Bratislave, na Kapitulskej ul. 4, medzi 9:00-10.30 hodine.

🩺Počas prednášky sa dozviete dôležité a zaujímavé informácie o zdravotnom poistení na Slovensku, štátnych príspevkoch pre ľudí so zdravotným znevýhodnením, ako aj o ďalších sociálnych príspevkoch, na ktoré môžete mať nárok aj ako osoba s dočasným útočiskom.

Budete mať príležitosť opýtať sa a poradiť aj o svojej situácii.

🙌Nezmeškajte príležitosť získať cenné rady a podporu, ktorá Vám môže pomôcť lepšie sa orientovať v sociálnom a zdravotnom systéme Slovenskej republiky.

Tešíme sa na vašu účasť!

---

📣 Запрошуємо вас на лекцію «Ваші права та підтримка у Словаччині: Страхування та виплати», яка відбудеться 12 вересня 2024 року у Братиславі за адресою Kapitulská ul. 4, з 9:00 до 10:30.


🩺 Під час лекції ви дізнаєтеся важливу та цікаву інформацію про медичне страхування в Словаччині, державну допомогу для осіб з обмеженими можливостями, а також інші соціальні пільги, на які ви можете мати право як людина, яка має тимчасовий притулок.

У вас буде можливість поставити запитання та отримати пораду щодо вашої ситуації.


🙌Не пропустіть можливість отримати цінну пораду та підтримку, які допоможуть вам краще орієнтуватися в соціальній системі та системі охорони здоров'я Словацької Республіки.

Ми з нетерпінням чекаємо на вашу участь!

21 views

Recent Posts

See All
bottom of page